• KEMPO

   

  Képtalálat a következőre: „kempo”

  Mit kell tudni erről a harcművészetről?

  Jelentése: “az ököl törvénye”

  Modern harcművészeti stílus, mely magába foglalja több önvédelmi és harcművészeti irányzat összességét.Tradicionális távol keleti harcművészeten alapuló, korszerű, állandóan fejlődő és megújuló sport. Megtalálhatóak benne:

  önvédelmi technikák

  forma gyakorlatok

  különféle ütő és rúgó technikák

  fegyveres és fegyver nélküli gyakorlatok

   A kempo olyan sport, amely kreativitást igényel és gondolkozni is tanít, célja, hogy művelőinek egész személyisége fejlődjék, testi, lelki és szellemi téren is.Megtanít a fegyelemre, a tisztességre, a kitartásra és a fegyelemre.

   

   

  • Ditchen Zoltán

   Ditchen Zoltán

   MyGym SE./MyGym Harcművészeti Sportcentrum alapító-elnök A sportot már elég kicsi koromban elkezdtem, általános iskolai éveimben Judo sportággal. Később a harcművészet más vonalán indultam el, 2012.-ben kezdtem Shihan Várszegi Rudolf Mesternél Aikidót tanulni, melyben 1.dan fokozatot értem el. Ezzel párhuzamosan a Kempo harcművészete is ötvöződött, mely a mai napig szerepet játszik az életemben. Gyermekem Ditchen Dániel

   MyGym SE./MyGym Harcművészeti Sportcentrum alapító-elnök

   A sportot már elég kicsi koromban elkezdtem, általános iskolai éveimben Judo sportággal.

   Később a harcművészet más vonalán indultam el, 2012.-ben kezdtem Shihan Várszegi Rudolf Mesternél Aikidót tanulni, melyben 1.dan fokozatot értem el.

   Ezzel párhuzamosan a Kempo harcművészete is ötvöződött, mely a mai napig szerepet játszik az életemben.

   Gyermekem Ditchen Dániel 2008-ban szintén ezzel a sportággal kezdte a sportpályafutását, majd Aikido és ezt követte a Kempo.

   A Brazil Jiu Jitsu sporttal 2016.-ban ismerkedtem meg, mellyel a mai napig fejlesztem tudásom.

   2014.-ben megalapítottam a MyGym Sportegyesületet, közel 200 m2-en több féle küzdősport van jelen termeinkben.

   2018.-ban a 15. IKF. Kempo Világbajnokságon seniorként indultam, Knock Down versenyszámban 3.helyezést értem el.

   Én azt vallom, soha sem késő bármilyen sportágat kipróbálni, elsajátítani, tanulni………

    

    

    

 • THAI BOX

  THAI BOX

  Szászi Ferenc

  A RESPECT MUAY THAI vezetőedzője, FMS szakértő, a MyGym SE 4. khan fokozatú thaibox edzője. 1974-ben született Budapesten. Thaiföld nemzeti sportját, a ‘kilenc végtag művészete’-ként ismert Muay Thai-t tizenöt éves kora óta Szöllős Imre és Rehák György tanítványaként gyakorolta. Jelenleg is aktív versenyző, tíz éve thaibox edző, nyolc éve utánpótlás neveléssel is foglalkozik. 3-14 éves korosztályú gyerekek számára oktat thaiboxot a játékos formától a profi versenyzői szintig. A ringsport mellett az ősi autentikus Muay Thai vonalat is képviseli. A thaibox által kemény, kihívásokkal teli edzéseken hatékony önvédelmi rendszert ad tanítványai kezébe, képességek és adottságok maximális kihasználására ösztönöz. Célja az egészséges, aktív életmód és életrevaló szemléletmód kialakítása.

  Szászi Ferenc 4. khan

  RESPECT MUAY THAI
  +3670/772-7788
  szentendrethaibox@gmail.com

  • Szászi Ferenc

   11951753_905268946192897_7024724588522570824

 • BOX/KICK BOX

  • Görbics Gábor

   Kick Box: Szentpétervár 2013/ Küzdősportok Világjátékának győztese Európa és többszörös magyar bajnok Lowkick és K1 Profi magyar bajnok

   Kick Box: Szentpétervár 2013/ Küzdősportok Világjátékának győztese

   Európa és többszörös magyar bajnok

   Lowkick és K1 Profi magyar bajnok

 • BJJ

  BJJ
  • Magyar Tibor

   Korábban Muai Thai volt a fő sport. Majd a Brazil Jiu Jitsunak szenteltem rengeteg évet, 2008 óta vagyok a Max Carvalho/ZR Team Hungary kötelékében, itt megszereztem a barna övet 2016-ban, majd  elkezdtem oktatni. 

   Korábban Muai Thai volt a fő sport. Majd a Brazil Jiu Jitsunak szenteltem rengeteg évet, 2008 óta vagyok a Max Carvalho/ZR Team Hungary kötelékében, itt megszereztem a barna övet 2016-ban, majd  elkezdtem oktatni.